Paalutus

Toteutamme monipuoliset paalutusratkaisut eri rakennus- ja infrastruktuuriprojekteissa. Ydinosaamiseemme kuuluu tukiseinien rakentaminen kaivannoille, teräspaalutukset, putkipaalutukset ja työsillat. Tarjoamme luotettavia ja ammattitaitoisia ratkaisuja asiakkaillemme, jotka tarvitsevat kestäviä ja vakaasti tuettuja rakenteita.

Tukiseinät

Tukiseinät kaivannoille ovat erikoisosaamistamme. Takaamme, että rakennustyömaasi kaivannot ovat turvallisesti ja tehokkaasti tuettuja. Käytämme nykyaikaisia menetelmiä ja materiaaleja, joiden avulla tulee tukiseinäratkaisut tarpeisiisi sopiviksi.

Teräspaalutus

Tarjoamme myös teräspaalutuspalveluita, jotka ovat erinomainen perusta monenlaisille rakennuksille ja rakenteille. Teräspaalutus on tehokas menetelmä, joka tarjoaa kestävyyttä ja vakautta rakennusprojekteihin. Olemme kokeneita teräspaalutuksen ammattilaisia ja varmistamme, että jokainen paalu asennetaan huolellisesti ja tarkasti.

Putkipaalutus

Putkipaalutus tarjoaa tehokkaan ja kestävän ratkaisun erityyppisille maaperille. Putkipaalutuksessa käytämme vahvoja teräsputkia, jotka asennetaan maahan tukemaan rakenteita. Tämä menetelmä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi siltojen, rakennusten ja muiden vaativien projektien tarpeisiin.

Työsillat

Työsillat ovat myös yksi erikoisosaamisalueistamme. Tarjoamme laadukkaita työsiltaratkaisuja, jotka mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan työskentelyn erityisesti haastavissa olosuhteissa. Olipa kyseessä tilapäinen tai pysyvä työsilta, meillä on taito ja kokemus rakentaa juuri tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Maaperätutkimus

Ennen kuin paalut voidaan asentaa, tulee maan koostumuksesta tehdä maaperätutkimus. Maaperätutkimuksen avulla voi maaperän ominaisuudet sekä olosuhteet tutkia tarkasti sekä maaperä, joka on perustuksen alla. Siten voidaan toteuttaa paras mahdollinen paalutus. Maaperätutkimuksessa selviää erityisesti tarvittavien paalujen tyyppi, koko, syvyys sekä paalutusmenetelmä.

Palvelemme

  • Yrityksiä
  • Yksityisiä
  • Kuntia
Paalutus ja teräspaalutus LM Infralta
Paalutus maanrakennustöitä varten

Paalutuksesta usein kysyttyä – tässä vastauksia

Perustus- tai paalutusurakka edessä? Tässä vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi.

Mitä paalutus on?

Paalutus on rakennustapa, jossa rakennuksen kuormaa siirretään syvemmälle maaperään käyttämällä paaluja, jotta rakennuksen perusta on tukeva. Paalutuksen käyttö on tehokasta varsinkin kantamattomalla tai muuttuvalla maaperällä.

Mitä materiaaleja paalujen kanssa käytetään?

Paalut on perinteisesti rakennettu puusta, mutta nykyaikana käytetään myös terästä sekä betonia. Valitun paalun materiaalit riippuvat maaperästä sekä muista projektiin liittyvistä vaatimuksista.

Milloin paalutus on tarpeellista?

Paalutusta käytetään silloin, kun maaperä on heikkoa, laadultaan epäyhtenäistä tai kun rakennuksen kuorma on suuri. Perustusten ollessa paalujen päällä jakautuu kuorma laajemmalle alueelle.

Mikä on paalutuksen hinta?

Paalutuksen hinta perustuu projektin suuruuteen ja siihen, minkälainen paalutus toteutetaan. Paalutus voidaan joutua tekemään syvälle peruskallioon poraamalla tai pelkästään puupaalut maaperään laittamalla. Hyvän paalutuksen päälle on turvallista rakentaa suuremmankin rakennuksen perustukset. Lue lisää Paalutuksen hinta -artikkelistamme.

Miten syvälle paalut isketään?

Paalutuksen syvyys määritetään maaperän koostumuksen perusteella sekä paalujen asennustavalla. Paaluja voidaan asettaa maan alle kallioon poraamalla tai iskeä pelkkään maaperään. Paalut voivat olla myös yhdistelmä monenlaista tekniikkaa tarvittaessa.

Onko perustus pakko paaluttaa?

Paalutusta voidaan toteuttaa paalun materiaalin sekä paalutettavan maaperän perusteella. Menetelmiä ovat esimerkiksi lyöntipaalutus, porapaalutus sekä ruuvipaalu. Valittu paalu riippuu maaperän laadusta, rakennuksen kuormituksesta sekä monista muista tekijöistä.

Miten paalutuksen laatu varmistetaan?

Paalutuksen laatua voidaan arvioida erilaisilla testeillä, joita tehdään paalutuksen jälkeen. Kuormituskokeet ja ääni- sekä tärinämittaukset varmistavat, että paalutus tulee tehdyksi oikealla tavalla. Kaikki otetaan huomioon ennen perustuksen rakentamista paalua vasten.

Laadukkaat paalutukset ammattitaidolla LM Infralta

Sitoudumme tarjoamaan korkealaatuisia ja luotettavia paalutuspalveluita asiakkaillemme. Meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja pyrkii ylittämään odotukset jokaisessa projektissa. Tavoitteenamme on tarjota kestäviä ja laadukkaita rakenteita, jotka mahdollistavat kestävät ratkaisut pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä ja me toteutamme sinulle paalutusratkaisut ammattitaidolla ja luotettavuudella.